Image module

Castellini: Cégünk képviselője az olasz Castellini Spa. cégnek, mely több évtizede foglalkozik kezelőegységek, röntgenek, kézidarabok és egyéb fogászati készülékek gyártásával.

|   3D CBCT + Panorama + CEPH

Az X-Radius Trio a válasz minden 2 és 3 dimenziós röntgenfelvétel készítésére a fogászati sebészet területén. Egy könnyen kezelhető és fejleszthető 3 az 1-ben megoldás, egy hosszútávú befektetés mely lehetővé teszi a 2D panorámakép, a kefalo vizsgálat és a csontszerkezet 3D-s letérképezését maximális 11cm átmérőjű teljes fogsorívhez.

Hotspot image

Tulajdonságok

Image module
Ergonómia

Ergonómia

Az X-Radius Trio a válasz minden 2 és 3 dimenziós röntgenfelvétel készítésére a fogászati sebészet területén. Egy könnyen kezelhető és fejleszthető 3 az 1-ben megoldás, egy hosszútávú befektetés mely lehetővé teszi a 2D panorámakép, a kefalo vizsgálat és a csontszerkezet 3D-s letérképezését maximális 11cm átmérőjű teljes fogsorívhez.

Lézeres pozicionálás: A lézervonalaknak köszönhetően, a beteg beállítása gyors és pontos. A 4 lézer irányvonal mind 3D mind 2D felvétel készítéséhez elérhető; 1 lézer irányvonal a teleradiografikus felvételekhez (Frankfurt vonal).

Szilárdság elsősorban: Az innovatív merev vázú rendszer, amely nem kevesebb mint 7 támasztó ponttal rendelkezik, beleértve az áll-támaszt, az állítható homlok-támaszt és az áthelyezhető harapó pipát, folyamatos stabilitást biztosít a kezelés egész időtartama alatt, amely nélkülözhetetlen előfeltétele a térbeli szkennelésnek.

Egyszerű, gyors pozicionáló rendszer (Face to face system): Ha a páciens nyugodt és kiegyensúlyozott, a pozicionálás nemcsak gyorsabb és barátságosabb, de az eredmény is sokkal pontosabb lesz. Nincsenek falak, panelek vagy tükrök. Nincs klausztrofóbiás érzete a betegnek, így a lehető legjobb eredményt lehet elérni.

Kimagasló kinematika: Az X-Radius Trio egy speciális koordinációs mozgást használ, ami tartalmaz egy forgó mozgást és 2 egyidejű és irányú mozgást. Ez elérhetővé teszi az állandó nagyítást minden felvétel esetében, így ez rendkívül megbízható diagnosztikai képekhez vezet. Egyszerű kinematika csak egy transzlációs mozgással, nem egyenletes nagyítást fog eredményezni.

Image module
2D panoráma

2D panoráma

Kimagasló panoráma felvétel készítés egyszerűen: X-Radius Trio több tucat különböző vizsgálati típust kínál minden lehetséges 2D elvárásnak megfelelően. Minden egyes program, a radiografikus információt a beépített fogív-követő röntgensugár alapján kapja. Így egy optimalizált információt kapunk, nem egy általános, előre meghatározott fogkörívről.

12 Panoráma felvétel: • Standard Panoráma és Csökkentett Panoráma gyerekeknek • Panoráma szélesebb fókuszon keresztül az anterior régióban • Orthogonális felvétel csak a fogazatról, hogy csökkentse a koronák átfedését • Hemi-panoráma és hemi-fogazat, optimalizálva az ajánlott felvételeknek megfelelően • Front fogazat, ajánlott a széles fókuszpontú felvételeknél • 4-szegmens Bitewing expozíciók a koronákra korlátozva, hogy kimutassa az interproximális szuvasodást.

14 TMJ felvétel (nyitott vagy zárt szájjal) • Laterális felvételek mindkét TMJ esetében • Postero-Anterior felvételek mindkét TMJ esetében • Multi-szög (x3) Laterális felvétele az egyik TMJ-nek • Multi-szög (x3) Postero-Anterior felvétele az egyik TMJ-nek

A bal és jobb TMJ-k vizsgálata során egyesíti a TMJ laterális felvételeket nyitott és zárt szájjal és a postero-anterior felvételeket. Ilyen eredményt érhet el a condylusok pozíciójának pontos felismerésével, a lézer irányzékok használatával.

3 Maxillaris Sinus Felvétel: • Frontális vagy Laterális nézete a Bal és Jobb maxilláris sinusnak

Image module
3D CBCT

3D CBCT

FOV méretek: Az egyik legfontosabb tulajdonsága a hybrid multidimenzionális fogászati 3D-s képalkotó berendezésnek a volumenméret (FOV). Míg a kicsi FOV megfelelő a lokalizált diagnosztikához, a tipikus felnőtt fogazat teljes fogazati ív volumetrikus szkennelése csak technikailag lehetséges a megfelelő FOV-al. Ezen egyszerű mégis legfőbb okból, a Castellini XRadius TRiO Ø 11 cm FOV-al szkennel. Nincs értelme a teljes fogazati ív szkennelésének, ha az nem teljes.

Csökkentett FOV speciális igényeknek: A FOV helyes beállításával, lényegesen csökkenti a sugárdózist, melyet a páciensek kapnak. Csökkentett FOV ajánlott a gyermekek teljes fogazati ívének szkennelésénél, mind a felső és alsó állkapocsnál.

Nagy felbontás, alacsony kibocsátás: – Prémium minőségű diagnosztikai képek éles definícióval és jelentős részletekkel készülnek a 75µm voxel csúcsfelbontással 9 sec. expozíciós idő alatt. Az expozíciós idő limitálva van, a pulzáló módú kibocsátásnak megfelelően. – A nagy felbontású képeket rendkívül alacsony radioaktív dózissal készíti, a pulzáló módú kibocsátásnak köszönhetően pusztán 3.6 sec. alatt.

X-Radius Trio-t akár nagy vagy kicsi képdetektorral is kérhető. Ez a választás meghatározza az Ön 3D-s lehetőségeit. A kisméretű kép detektor esetében, a szkennelt régió magassága 5 cm-re korlátozódik. Ez elég magas ahhoz, hogy lefedje az állkapocs csontot és a bezáró szintet valamint a Ø 11 cm-vel biztos lehet abban, hogy tartalmazza a harmadik molárist és az azt körülvevő csont struktúrát. Ezzel a FOV-val olyan adatokat kap, mely megfelelő az összetett implantátum tervezésnek és kezelésnek, magába foglalva a műtéti fúrási útmutatók használatát. A nagyméretű képdetektor esetében, a magasság beállítható 8 cm-re is. Ez lehetővé teszi az egyidejű szkennelését mind a felső és alsó állkapocsnak, és a FOV megváltoztathatjuk, hogy a maxilláris sinusok-ról készítsük felvételeket.

Image module
Cephalometria

Cephalometria

10 Kefalo felvétel: • Latero-Laterális kefalo felvételek, választható hosszúság 18 – 30cm • Latero-Laterális kefalo felvételek, rövid szkennelés csökkentve a gyerekek magasságnak megfelelően, csökkentett sugárdózis • Antero-Posterior vagy Postero-Anterior kefalo felvételek • Submentovertex felvételek, tartalmazza a Waters és fordított Towne pozíciók • Carpus felvétel

Latero-Laterális teleradiográfia, kiemelve mind a csontos struktúrákat és lágyszöveti profilt, alkalmas cephalometriára.

Image module
Kezelőfelület

Kezelőfelület

Adatgyűjtési folyamat lépésről-lépésre: Fejlett munkafolyamattal irányítjuk végig, akár a felhasználóbarát felületen keresztül, a cél-orientált szoftvert vagy az elő-felvételi eszközt használva. Ez a filozófiánk része. • Érintő képernyős panel mutatja a felhasználó által kedvelt típusokat • Szervo-irányítású áll-támasz fel/le gomb, a felső/alsó állkapocs CB3D vizsgálat kiválasztásához • Berendezés pozícionáló visszaállító gomb és látszat működés, hogy felvétel készítését szimulálja • Szervo-irányítású szabályozás a páciens fejének igazításához • Szervo-irányítású szabályozás a fókuszpontokon keresztüli beállításhoz • USB port a mobil adattároláshoz Navigáljon és válassza ki a beállításait minden egyes felvételnél a könnyen követhető szimbólumok és átlátható vizuális ikonok segítségével.

Fedélzeti irányítás az egyszerűbb használhatóságért: Elérhető mind 2D és a 3D egységekhez, Alaktan Felismerési Technológia (MRT) kizárja annak szükségességét, hogy manuálisan kelljen az expozíciós időt, kV vagy mA technikai faktorokat beállítani vagy akár a beteg méreteit kiválasztani. Letisztult grafika és érthető irányítás lecsökkenti azt az időt, amíg a beteg Ön előtt ál szkenelésre várva. Az egyszerűség minden képfeldolgozási módban gyorsabbá teszi a folyamatot és ezáltal kellemesebb érzetet nyújt a betegnek.

Felderítő nézet: 3D szkennelést megelőzően, két dimenziós előnézet-kép készül, hogy pontosan azonosíthassa az érdekelt területet. A szervo-irányítású kinematikának köszönhetően az XRadius TRiO automatikusan áthelyezi a FOV-ot bármilyen a felhasználó által végrehajtott beállításnak megfelelően egy szimpla egérkattintással. Ezen felderítő felvételek rendkívül alacsony dózis mellet készülnek és garantálják, hogy a felvételt ne kelljen megismételni az esetleges összehangolási hibák miatt.

Virtuális irányító panel: i-Padra telepíthető applikációként elérhető, amely keresztül visz egy egyszerű folyamaton, itt ki tudja választani a vizsgálat típusát és a kész képet az eszközön meg tudja nézni.

Image module
Szoftver

Szoftver

Valós idejű adatértékelés: Még a 3D-s adat is kevesebb mint egy perc alatt elérhető, de ami legjobban számít, hogy a különböző nézetek közt navigálhat anélkül, hogy a szoftvernek újra fel kéne dolgoznia az előzőleg rögzített adatokat. Az összetett asztalrendező menedzsernek köszönhetően, a szoftver átalakít minden nézetet a kijelzőn, így egyik adathalmazból a másikba válthat egyszerűen a kijelzőn. A 2D és 3D-s felvételeket egyidejűleg meg lehet tekinteni, mely megkönnyíti az adatok klinikai kiértékelését.

Külső gyártói kompatibilitás: Az adatok szabványos DICOM formában kimenthetők, így a fő és legelterjedtebb külső gyártói implantációs rendszer elfogadja.

Összetett adatok egyszerűen: Megnyugtató, hogy nem okoz gondot az összetett 3D-s képek kezelése. Az a mennyiségű és minőségű információ amit az X-Radius Trio ad és az egyszerű folyamat amivel ezeket kezelni tudja, biztosítja az egyértelmű diagnózis felállítását és segít megtervezni a kezelés menetét.

Implant eset sinus emeléssel: Mintanézetek, kivágva ugyanabból a CB3D adatkészletből, mely közvetlenül az operáció után készült megmutatja a pontos kapcsolatot az implant, a csont, a növelt sinus membrán és a nyálkahártya között.

Dokumentumok

Angol nyelvű brossúra

Technikai adatok

Felkeltettük érdeklődését?

Lépjen velünk kapcsolatba!
KÉRJEN AJÁNLATOT

*

*

Reload Captcha