Image module

Castellini: Cégünk képviselője az olasz Castellini Spa. cégnek, mely több évtizede foglalkozik kezelőegységek, röntgenek, kézidarabok és egyéb fogászati készülékek gyártásával.

|   2D vagy 3D, ami bármely rendelőben elfér

Tökéletesen passzol bármely rendelőbe, az új X-Radius Compact modern, helytakarékos panoráma röntgenfelvételt készítő egység, amely diagnosztikai programokban gazdag, gyors és könnyű a használata.

Hotspot image

Tulajdonságok

Image module
Ergonómia

Ergonómia

Tökéletesen passzol bármely rendelőbe, az új X-Radius Compact modern, helytakarékos panoráma röntgenfelvételt készítő egység, amely diagnosztikai programokban gazdag, gyors és könnyű a használata.

Egyszerű pozícionálás: A pontosság azonnal elérhető, köszönhetően a következők kombinációjának: a merev vázú támasztéknak, amely tartalmaz 2 önzáródó, laterális halánték támaszt, áll pihetetőt és harapás pipát, 3 lézeres irányzéknak, amely segíti a helyes beállítást. 4 gomb segítségével, amely a kezelő felületen található, a szervo vezérelt kar beállítható. A fém markolatok ugyancsak a beteg segítségére vannak a helyes pozíció megtartásában a felvétel ideje alatt.

Image module
2D panoráma

2D panoráma

Kimagasló panoráma felvétel készítés egyszerűen: Amikor a beteg stabilan rögzítve lett, a gép készen áll az indításra. Az XRADiUS Compact kiválasztja az optimális paramétereket minden egyes beteg személyes morfológiája alapján. Az expozíciós beállításokat a gép automatikusan végzi, minden beteg típusához igazítva és az eszköz beállítja az optimális fókusz távolságot is.

Temporomandibularis (a halántékhoz és az alsó állcsonthoz tartozó) izület: • Nyitott és zárt száj • Sagittal (elölről-hátra tekintő irány) és coronal

Bitewing fogazat: • Orthogonal (derékszögű) • Jobb, bal és frontális

Szabványos gyermek panoráma felvétel: • gyors • alacsony dózis

Diagnosztikai képességek széles választéka: Összesen 18 program, hogy bőségesen kielégítse a 2D diagnosztikai igényeket a fogorvosi műtőben. Az X-Radius Compact átfogó vizsgálati típusok választékát nyújtja, beleértve a „bitewing” (harapás regisztráció) fogazatot fejlett derékszöggel, temporomandibulairs (halántékhoz és az állcsonthoz tartozó) izületet és a maxillaris (felső állcsonthoz tartozó) szinuszokat.

Image module
3D CBCT

3D CBCT

FOV méretek: Az egyik legfontosabb tulajdonsága a hybrid multidimenzionális fogászati 3D-s képalkotó berendezésnek a volumenméret (FOV). Míg a kicsi FOV megfelelő a lokalizált diagnosztikához, a tipikus felnőtt fogazat teljes fogazati ív volumetrikus szkennelése csak technikailag lehetséges a megfelelő FOV-al. Ezen egyszerű mégis legfőbb okból, a Castellini Compact 3D Ø 10 cm FOV-al szkennel. Nincs értelme a teljes fogazati ív szkennelésének, ha az nem teljes.

Csökkentett FOV speciális igényeknek: A FOV helyes beállításával, lényegesen csökkenti a sugárdózist, melyet a páciensek kapnak. Csökkentett FOV ajánlott a gyermekek teljes fogazati ívének szkennelésénél, mind a felső és alsó állkapocsnál.

Nagy felbontás, alacsony kibocsátás: – Prémium minőségű diagnosztikai képek éles definícióval és jelentős részletekkel készülnek a 80µm voxel csúcsfelbontással 9 sec. expozíciós idő alatt. Az expozíciós idő limitálva van, a pulzáló módú kibocsátásnak megfelelően. – A nagy felbontású képeket rendkívül alacsony radioaktív dózissal készíti, a pulzáló módú kibocsátásnak köszönhetően pusztán 3.6 sec. alatt.

Image module
Kezelőfelület

Kezelőfelület

Fedélzeti irányítás az egyszerűbb használhatóságért: 4 gomb segítségével, amely a kezelő felületen található, a szervo vezérelt kar beállítható.

Virtuális irányító panel: i-Padra telepíthető applikációként elérhető, amely keresztül visz egy egyszerű folyamaton, itt ki tudja választani a vizsgálat típusát és a kész képet az eszközön meg tudja nézni.

Image module
Szoftver

Szoftver

A nyitott felületnek köszönhetően, a felvétel kezelés és adat megosztás könnyű és nagyon egyszerű..

A szoftver lefedi az intra-orális és extra-orális alkalmazást egy intuitív kezelőfelület segítségével, amely segíti az orvost, hogy átküldhessen adatokat egy külső (3.) rendszernek DICOM protokollon és más egyéb módon.

Távirányítás: Elérhetők mind Windows mind i-Pad alkalmazásként. A virtuális vezérlő felület segítségével az eszköz a táblagépről is irányítható és a kész képek itt is megtekinthetők.

Dokumentumok

Angol nyelvű brossúra

Technikai adatok

Felkeltettük érdeklődését?

Lépjen velünk kapcsolatba!
KÉRJEN AJÁNLATOT

*

*

Reload Captcha